banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Urfa’ya Geliyor

Şanlıurfa İl Müdürlüğü organizasyonunda; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımı ile 30.11.2013 Tarihinde Cumartesi günü Saat:9:30 de Nevali Otel’de KAMU-ÜNİVERSİTE- SANAYİ İŞBİRLİĞİ (KÜSİ) Bölgesel (ŞANLIURFA-DİYARBAKIR) Toplantısı ve Paneli gerçekleştirilecek.
Yapılacak olan toplantı ve panelin ana teması ise; 2023 e 10 kala ar-ge ve yenilikte Şanlıurfa-Diyarbakır veKamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Önündeki Engeller ve Çözüm Önerileri şeklinde olacak. Toplantıya; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları, Genel Müdürler, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, Harran ve Dicle Üniversitelerinin Yöneticileri, Akademisyenler ve öğrenciler, İllerin Sivil Toplum kuruluşlarının Yöneticileri, Şanlıurfa ve Diyarbakır İllerinin Sanayici ve İş adamları Daire başkanları ve diğer konukların katılması bekleniyor.
Üniversitelerle Sanayicilerin Birlikte hazırlayacağı Araştırma ve geliştirme projelerine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, herhangi bir üst sınır olmaksızın parasal hibe desteği sunmaktadır. Proje maliyetinin %75 ini Bakanlığımız hibe olarak sanayicimize vermektedir. Bu hususların da anlatılacağı Söz konusu toplantı ve panele özellikle Sanayicilerimizin ve Akademisyenlerin katılması büyük önem arz etmektedir. Tüm Sanayicilerimizin ve Akademisyenlerimizin bu Toplantı ve panele katılmaları kendileri için, İlimiz için ve Ülkemiz için çok büyük faydalar sağlayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.