banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tecrübeli Başkanla AK Parti Şanlıurfa SKM seçime hazır

2014 Mart ayında yapılacak olan Yerel seçimler için hazırlıklarını ülke genelinde sürdüren AK Parti, Başbakan ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye genelinde Seçim koordinasyon Merkezleri (SKM) kurarak çalışmalarına hızlı başladı.

 

 

Hacı Bekir Sofrası olarak anılan ve eski Nikah salonun yanında kendi yerlerini düzenlediklerini belirten Siyasette tecrübeli isim olan AK Parti Şanlıurfa SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, “Aralık ayı sonlarına kadar bir yandan Büyükşehir Belediye adayımız Celalettin Güvenç ile teşkilatlarımızı gezip yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendirirken, bir yandan da SKM içersinde oluşturduğumuz 12 birim sorumlusu ve yardımcıları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle Şanlıurfa ve ilçelerimizin en ücra köşelerindeki köylerimize bile ulaşarak oralarda da AK Partiye gönül vermiş insanlarımızı bulup bizimle çalışmalarını isteyeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi büyükşehir kanunu ile mahalle olan köylerimizde de bizimle birlikte canı gönülden çalışacak vatandaşlarımızın da desteğiyle bu seçimi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyoruz. Bizim niyetimiz her zaman hayırdır ve akibetimiz de hayırlı olacaktır inşaallah” dedi.

SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür, aynı SKM çalışmalarının ilçelerde de oluşturulmaya başlandığını, AK Partiyi ve Başbakanımızı seven, gönül veren, seçim çalışmalarımızda emeği geçen ve geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.