banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

TBMM'de Urfa fıkrası

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de, tutuklu Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan adına yaptığı konuşmasında, Şanlıurfa’da yaşanan bir anekdotu anlattı.


Önder, şunları kaydetti:“Hep biz suçlanıyoruz ama devletin baskıcı yönüne kimse bir şey söylemiyor. Urfalının birisi, hastalanmış, Ankara’ya getirmişler. Bir kadın profesör, asistanlarıyla inceleme yaparken, Urfalının başucuna gelmiş ve klinik tabloyu özetliyormuş; ‘Bakın, beniz soluk, gözler, avurtlar çökmüş, rengi kaçmış, derisi büzüşmüş...’ Urfalı gözünü açmış ve ‘Zannedersin kendisi Türkan Şoray’ demiş. Devlet bizim topraklarımızda Türkan Şoray güzelliğinde değil. Bize muhalefet edenler hep hak arama mücadele-sinde itibarsızlaştırma amaçlı en küçük detayları büyütürken, devlete dönüp baskıcı yönüne bir tek laf etmiyor”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.