banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Gaziantep Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO

Tayyar, CHP'nin müftü vekilini fena vurdu!
AYM'nin kişisel içki paralarını partiye ödetmeleri nedeniyle CHP'ye para cezası kesmesi, "Meyhaneye kendi parasıyla gideni Allah affeder ama kul hakkı yiyeni Allah asla affetmez." diyerek meyhaneye fetvası veren CHP'nin müftü vekilini zor durumda bıraktı. Meyhane tartışmasının merkezinde yer alan AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar ise CHP'nin müftü vekilinden yeni fetva istedi.

Geçtiğimiz haftalarda Kılıçdaroğlu'nun CHP'li vekillerin Meclis çalışmalarına katılmamaları üzerine yaptığı 'Meyhaneye bu kadar sık gitmeyin' uyarısının ardından meyhane tarışması başlamış ve Şamil Tayyar'ın 4+4+4 tartışması sırasında attığı twit ortalığı karıştırmıştı.

Şamil Tayyar'ın '4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu. CHP'li vekiller tam kadro Meclis'te" şeklindeki twiti üzerine CHP İstanbul Milletvekili eski müftü İhsan Özkes, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada "Meyhaneye kendi parasıyla gideni Allah affeder ama kul hakkı yiyeni Allah asla affetmez." diyerek 'meyhane fetvası' vermişti.

Bu tartışmanın üzerinden fazla geçmden Anayasa Mahkemesi'nden tartışmaları daha da alevlendirecek bir açıklama yapıldı. Açıklamada partililerin kişisel harcama kapsamına giren içki paraları ile bazı harcamaları partiye ödettiği ve bu nedenle partiye para cezası kesildiği belirtildi.

Bu fırsatı kaçırmayan Şamil Tayyar ise twitterdan CHP'nin müftü milletvekilini hedef aldı. Tayyar attığı twitte "CHP'nin müftü vekili meyhane parası cepten ödenirse Allah affeder demişti. Partiden ödenirse ne olur? CHP'li müftüden fetva lütfen!" diyerek CHP'nin Müftü vekili İhsan Özkes'ten yeni fetva istedi.

İşte Şamil Tayyar'ın o twitleri...



Şamil Tayyar ‏ @samiltayyar27 : Star'daki CHP haberini mutlaka okuyun. Sakız, don ve alkol paralarını partiye ödermişler!


Şamil Tayyar ‏ @samiltayyar27 : CHP'nin müftü vekili meyhane parası cepten ödenirse Allah affeder demişti. Partiden ödenirse ne olur? CHP'li müftüden fetva lütfen!
ROTAHABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.