banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Tarihi Kentler Birliği Belediye Başkanları Şanlıurfa Tarihine Hayran Kaldılar

Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa buluşması devam ediyor. Buluşmanın ikinci günü TKB Meclis Toplantısının ardından katılım sağlayan belediye başkanlarına yönelik şehir gezisi düzenlendi. TKB Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin ev sahipliğinde şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen üyeler, Şanlıurfa mirasına hayran kaldıklarını ifade ettiler. Arkeoloji Müzesi ile başlayan gezi Mozaik Müzesi, Kızılkoyun, Balıklıgöl, Kapalı Çarşı, Barutçu Hanı ve son olarak Gümrük Hanı ile son buldu.


Gezide Şanlıurfa’nın tamamen tarih şehri olduğunu dile getiren belediye başkanları, “Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Şehrin tarihi dokusunun bu denli korunması bizlere örnek oldu. Tüm bu uygulamalarından dolayı TKB Başkanımız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi tebrik ederiz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.