banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Tahılalan Köyüne Güvenç, üst geçit açtı

Harran ilçe girişindeki Tahılalan köyünde Harran Kaymakamı Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AK Parti Belediye Meclis üyelerinden Celalettin Güvenç, beraberinde AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak, Faruk Badıllı, Nihat Kılıç, Birecik Koordinatörü Hümeyit Bilbay ve AK Parti İl Gençlik Kollarından Metin Baydilli ile birlikte gittiği Harran ilçesinde, ilk önce Tahılalan Köyünde yaptırılan üst geçidin açılışına katıldı.

Geçtiğimiz yıl Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı Tahılalan köyünde okuldan çıkıp, evine gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan ilkokul öğrencisi otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetmiş, o dönemde Harran ilçesini ziyaret eden Vali Celalettin Güvenç’ten Tahılalan köyü sakinleri toplanarak üst geçit yapılmasını istemişlerdi. Kaymakamlığa talimat verilmesiyle yapımı tamamlanan üst geçit, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan aday adayı Celalettin Güvenç’in yine Harran ziyaretinde ilçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, vatandaşlar ve öğrencilerin de katımıyla törenle hizmete açıldı.

O gün Vali olarak verdiği talimat sonrası yapılan üst geçidin açılışında konuşan Güvenç, “Tahılalan İlk ve ortaokuluna üst geçit çalışmaları başladı ve kısa zaman da bitti. Köy sakinlerinin isteği üzerine yapılan üst geçidin açılışını yapıyoruz. Harran ilçemize, Tahılalan köyümüze ve öğrencilerimize hayırlı olsun. İnşaallah sizler de üst geçidi kullanırsınız ve bir daha kazalara sebebiyet verilmez. Allah bir daha ölümlü kazalar vermesin” dedi.

Şanlıurfa eski valisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Harran İlçe Kaymakamı Muhammet Selami Yazıcı, Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran AK Parti ilçe Başkanı Mahmut Özyavuz ve Karayolları Müdürü Şamil Gülen, kalabalık vatandaş eşliğinde üst geçidin açılışını gerçekleştirdiler.

Daha sonra Harran ilçesinde Boğa ve Kartamış ailelerin taziyelerine uğrayarak baş sağlığı dilediler. Heyet Harran ilçesinde bazı tesisleri inceledikten sonra Harran ilçesinden ayrıldılar.

Harran dönüşü Şanlıurfa merkez Yenice Mahallesine uğrayan Güvenç ve beraberindekiler, Göktaş ailesinin de ta’ziyesine katılarak baş sağlığı ve sabır dileğinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.