banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy İrfan Güven Taşyaka Haliliye

ŞUTİM Parekendecilerden Bakan ÇElik'e plaket

ŞUTİM Parekendeciler derneğinden Bakan Çelik’e plaket

Şanlıurfa ŞUTİM Parekendeciler derneği, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’e plaket vererek yeni bakanlığında başarılar dilediler.

ŞUTİM Parekendeciler dernek Başkanı Halil Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Bekir Yüksekyayla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e plaket vererek; “Sayın Bakanımıza 61.ci hükümetteki bakanlık görevinde başarılar diliyoruz. Seçim öncesi bizi ziyaret ederek sorunlarımızı dinlemişti. Şanlıurfa’ya büyük çalışmalar yapan ve yapacak olan sayın bakanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Faruk Çelik ise bu anlamlı plaketten dolayı ŞUTİM Parekendeciler derneğine teşekkür ederek; “Başta ŞUTİM esnafı olmak üzere Şanlıurfa’nın tüm esnafının sorunlarını biliyoruz. Çözümü için yapılması gerekenleri ve atılmesı gereken adımları atıyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.