banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ŞUTEM; Dergimizde referanduma dosya açtık

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür'ü makamında ziyaret eden ŞUTEM Başkanı A. Gökhan Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Düşünür'le referandum ile ilgili bir süre sohbet ettiler.

ŞUTEM Başkanı A. Gökhan Gökmen; Emlakçılara yönelik bir dergi çalışmamız var. İlk sayımızı Cuma günü saat 20; 30'da Akgöl Otelde mini bir tanıtım gecesi düzenleyerek tanıtacağız. Dergimizin ilk sayısı referandum öncesine denk geldiği için "Anayasa Değişikliği"nin bizlere neler katabileceği ile ilgili olarak özel bir dosya hazırladık. Bu çalışmayla anayasa değişikliği maddelerini doğru ve sade bir şekilde açıklamaya gayret ettik. Ayrıca bir anket çalışması yaptık. Anketimizde 242 oy "EVET" çıkarken 22 oy "HAYIR" şeklinde oldu. AK Parti İl Başkanını makamında ziyaret ederek hem dergimizin tanıtımı hem de gündeme dair gelişmeler hakkında sohbet ettik." dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Düşünür; Sivil Toplum Kuruluşları referandum ile ilgili aktif çalışıyorlar. Çünkü bu değişiklik bir partini değişikliği değildir. Tüm Türkiye'yi ilgilendiren bir değişikliktir. Bakın Emlakçı kardeşlerimiz referandum ile ilgili kendi çalışmalarını yapmışlar. Herkes gücünün yettiğince çalışıyor. Türkiye değişiyor. Bu değişimi görmeyenler hayır diyor" dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.