banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Süslü; “AK Parti aileyi önemsiyor”

Seçim çevresi Siverek ilçesinde ev ziyaretlerini sürdüren Milletvekili adayı Konal Süslü, AK Parti olarak her zaman aileyi önemsediklerini söyledi.

AK Parti olarak her zaman kadınlara, çocuklara, yaşlılara önem verdiğini ve destek olduklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, “Öncelikli olarak seçim bölgesi Siverek ilçesinde ev ziyaretleri yaparak ailelerle tek tek görüşüp AK Parti icraatlarını anlatarak 7 Haziran seçimlerinde destek olmalarını istiyoruz. Şükürler olsun gittiğimiz hemen evde AK Partiye ilgi ve sevgi bizleri sevindirdi. Recep Tayyip Erdoğan ile hizmet gördüklerini, sağlık hizmetlerinden ve birçok yardımdan faydalanmaya başladıklarını söylüyorlar. Bazı aileler ise çocuklarının İŞKUR aracılığıyla geçici değil de daimi bir iş sahibi olmalarını arzuladıklarını belirtiyorlar. Onlarda doğaldır. Bizler elimizden geldiğince sorunları ve talepleri Ankara’ya ileteceğiz. İnşaallah il ve ilçelerimize çeşitli yatırımlar ve hizmetler sayesinde işsiz gençlerimize de iş istihdamı sağlanmış olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.