banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Suruçlular adayları Yıldız’ı bağrına bastı

 Her gittiği yerde hemşehrilerinin sevgi gösterileriyle karşılanan AK aday Yıldız, 1 Kasım seçimlerinde AK Partiye destek olmalarını istedi.

Suruç ilçesi esnafını tek tek ziyaret ederek destek isteyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.İbrahim Halil Yıldız, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Esnaf ziyareti sırasında açıklama yapan Milletvekili adayı Yıldız, istikrardan yana oy kullanılması çağrısında bulundu.
1 Kasım seçimlerinin ülke için önemine değinen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.İbrahim Halil Yıldız, “Suruç esnafımızı ziyaret ettik. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve ilimiz için çok önemli. Vatandaşlarımızın ülkemizin geleceği için, ülkenin siyasi ve ekonomik istikrarı için AK Partiye teveccüh göstermelerini istiyoruz. Tek amacımız tek başına ve güçlü bir iktidarla hem Şanlıurfa’mıza hemde Suruç ilçemize hizmet etmektir. Sağ olsunlar vatandaşlarımız bize bu konuda büyük teveccüh gösteriyor. Bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturmak için güçlü bir şekilde meclise gitmemiz gerektiğini insanlarımıza anlatıyoruz. İnsanlarımız bize inanıyor, güveniyor. İnşaallah bu güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.