banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Suruçlu kadınlardan AK Partiye destek

AK Parti Suruç Kadın Kolları tarafından tertiplenen Öğretmenevi toplantı salonunu dolduran bayanlar AK Parti Suruç İlçe Başkanı İbrahim Halil Yıldıza destek olmak için AK Partiye katıldı.

Katılım Toplantısına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök, AK Parti Suruç Belediye Başkanı İbrahim Halil Yıldız ve kadın kolları Başkanı Hatice İkbal katıldı.

Başkan Yıldız sloganlarını atan ve miting havasında geçen katılım töreninde konuşan Belediye Başkan Adayı İbrahim Halil Yıldız, Belediyeyi kazandığımız takdirde çocuklarımızın geleceği için güzel bir Suruç için çalışacağız İlçenin kanalizasyon ve su şebekesi birbirine karışmaktadır bu şebekeyi kople yenileyeceğiz ve arıtma tesisini kuracağız, ilçede park, yeşil alan yapacağız ve çevre yolları açıp ilçenin trafiğini rahatlayacağız, Genlerimiz için ise spor tesisler yapacağız” dedi.

Daha sonra partiye katılan bayanlara AK Parti rozeti takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.