banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Suruç'a dev yatırımı Eroğlu ve Çelik yaptı VİDEO

Suruç İlçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Abdulkerim Gök, Mahmut Kaçar, Halil Özcan, Seydi Eyyüopğlu, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, DSİ 15. Bölge Müdürü Numan Gündüz ve Suruç halkı katıldı.

Programda konuşma yapan Çalışmave Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’ya yapılan yatırımları anlattı.

Barış ve Kardeşlik projesinin devam ettiğini belirten Çelik; "Silah tücarları kazanıyordu. Artık analar ağlamayacak" dedi.

Daha sonra konuşma kürsüsüne gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, bakanlığınca Şanlıurfa genelinde yapılan çalışmaları dile getirdi. Eroğlu, Şanlıurfa’ya en çok bakanlığınca yatırım yapıldığını vurgulayarak, bu çalışmaların devam edeceğini söyledi.

16 Kasım 2012 tarihinde Şanlıurfa’ya verdiği 831 Milyon TL’lik 25 müjdeye ilave olarak, 1.47 Milyar TL’lik 42 müjde daha veren Eroğlu, 42 adet müjdenin, toplam yatırım maliyetinin 1.471.830.254 TL olduğunu belirtti.


Konuşmaların ardından protokol üyeleri, butona basarak Taşbasan Sol Sahil1.Kısım Şebeke, Suruç Ovası Pompaj Sulaması Pompaj Sulaması Şebekesi, Bozova Pompaj Sulaması 3. Kısım Şebeke projelerinin temelini atarken, Tepedibi Pompaj Sulaması Projesinin de açılışı gerçekleşti. Temeli atılan 161 Milyon TL’ye mal olması beklenen üç projenin, 2014 yılının Nisan ayına kadar tamamlanacağı bildirildi.

VİDEO Yükleniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.