banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

SURUÇ TEŞKİLATINA TAZE KAN

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şanlıurfa'nın Suruç ilçe başkanlığına getirilen İzzetin Aslan, ilçe yönetimi ile ilk toplantısını yaptı.
Düzenledikleri toplantıda tanışıp ilçenin genel sorunlarını ele alan yönetim, ilk aşamada odaklanacakları sorunları tartıştılar, gündemi ve gündemi meşgul eden Mürşitpınar Sınır Kapısını'nın açılması, Suruç'un banka sorunu, Suruç ilçesini ve Onbirnisan beldesini bir birine bağlayan yol, Suruç pompaj sulama suyu projesi konuşuldu.
AK Parti Suruç ilçe teşkilatı başkanı İzzettin Aslan yaptığı konuşmada, "Evrensel standartlarda yaşayabilmemizin temel ilkesi iletişim ve bilişim çağının dünya konsensüsü hakim olduğu bu dönemde, yarısının gençlerden oluştuğu, eğitim seviyesinin yüksek olduğu, yaş oranının düşük olduğu, aynı zamanda geleceğe koşarken de geçmişimizi unutmadığımızı göstermek amacıyla ilk defa yönetim kurulumuz yemekli bir toplantıda tanışma kaynaşma toplantısında buluşturduk. Suruç'a hayırlı olsun diyoruz. Suruç'un
sorunlarını yüksek bir sesle, yüksek bir dille, eğitimiyle, sağlığıyla, kültürüyle, sanatıyla, zihni yapısıyla gerekli mercilere bağırabilmemizin temel koşulu gençlerden oluşan bir ekip oluşturmaktı. Bunun yanında bize yol haritası olabilecek ağabeylerimizi de unutmamamız gerekiyordu. Yeni yönetim kurulu Suruç'a hayırlı olsun diyoruz"
dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.