banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Suruç İlçe Kongresi Yapıldı (FOTO GALERİ)

Suruç Vali Ziya Çöker İlköğretim Okulu toplantı salonunda gerçekleşen kongreye AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Mehmet Akyürek, Doç.Dr. Abdülkerim Gök, Doç.Dr. Zeynep Karahan Uslu, Halil Özcan, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanı tarafından dilek ve temenniler kısmı okundu.
Kongrede konuşan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, "Gerçekleştirdiğimiz tüm kongreler coşku içerisinde geçiyor. bu da partimizin halkımız nezdinde var olan karşılığına işaret ediyor" dedi. Eğilmez, Suruç İlçe Başkanlığı 5.Olağan kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Büyük ilgi gösterilen kongrede söz alan Mevcut Başkan Mehmet Yavuz Tüm ülkeyi kucaklayan devletin millet ile bir ve beraber olmasını sağlayan, halka tepeden bakan, kibirli, zorba devlet anlayışına son veren, halk ile devletin aynı istikamette bakmasını sağlayan bir partinin hizmet eri olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Davası medeniyet davası, güçlü Türkiye, büyük Türkiye davası olan AK Parti; dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirme sevdasındadır. Bunun en güzel örneğini bugün Suruç ilçesi olarak yaşadık, gördük ve tüm dünyaya göstermiş olduk dedi.

Kongrede bir konuşan yapan Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu 30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Ak Partinin Suruç ilçesinde kaybetmesinin hala üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Ak Parti Suruç Milletvekili Doç.Dr. Abdülkerim Gök ise “Ak Parti Suruç’ta kaybetti ancak. Devlet burada varlığını sürdürmeye devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından kongre 400 delegenin oy kullanmasıyla sona erdi. tek liste halinde gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Yavuz ikinci defa AK Parti Suruç İlçe Başkanlığa seçildi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.