banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Suruç Derneğinden Milletvekili Abdülkerim Gök'e sulama iyareti

Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.   Suruç Sulama Tüneli projesi hakkında bilgi veren Dr. Abdulkerim Gök; projenin söz verilen tarihte bitirilmesi için çalışmanın son hızla devam ettiğini söyledi.

Suruç Pompaj Sulaması Projesini ‘Mühendislik harikası’ olarak nitelendiren Milletvekili Gök, projeden 105 köyün faydalanacağını vurguladı. Suruç Ovası Pompaj Sulaması projesiyle Suruç Ovasının yeniden hayata kavuşacağını ifade etti. Suyun gelmesi ile birlikte yıllardır bakire kalmış Suruç ovasının kurak topraklarının, yeniden bölgeye ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Ayrıca,  seçildiği gün olan 12.6.2011 tarihinden bu güne kadar Suruç’ta  nelerin yapıldığını bundan böyle de nelerin yapılacağını aktaran Milletvekili Gök,  ; birlik ve beraberlik içerisinde oldukları sürece birçok hizmete daha imza atacaklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Abdulkerim Gök misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.