banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Suriyeli çocuklar aşılandı

Şanlıurfa Halk Sağlığı Müdürümüz Dr. Osman KOYUNCU ve Harran Kaymakamı  Muhammet Salih YAZICI katılımıyla tesislerde bulunan Toplum Sağlığı çadırında aşı kampanyası  günleri  hakkında Suriyeli misafir vatandaşlara bilgilendirme ve aşılama yapıldı.

Müdürümüz Dr. Osman KOYUNCU yaptığı açıklamada Şanlıurfalı vatandaşlarımıza seslenerek :                         Bilindiği üzere kampanya ilimiz genelinde tüm hızıyla devam etmekte olup hedeflenen 300 bin çocuğumuza aşılarının yapılıp 1998 den buyana hiçbir vaka görülmeyen ülkemizde yeni bir vaka ile karşı karşıya kalmamak için vatandaşımızında  gereken önemi  ve  ciddiyeti vermeleridir.Ev  ev  gezen ekiplerimizin adreslerinde bulamadıkları  vatandaşlarımızın kapılarına bırakılan bilgi notlarını dikkate alarak bağlı bulundukları Aile Hekimine başvurmaları  ve çocuklarına aşılarını yaptırmalırının önemine dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.