banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Ş.Urfa milletvekillerinin dayanışması

 Yazarlarımızdan Müslüm Aktürk ile Reşat Kuşçuoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zülfikar İzol'u TBMM'deki odasında ziyaret etti. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Sabahattin Cevheri de bir süre sonra görüşmelere katıldı. Koyulaşan sohbette Şanlıurfa'nın yanı sıra Şanlıurfa milletvekillerinin Meclis'teki dayanışması da ele alındı. İzol, "Şanlıurfalılar şunu çok iyi bilsinler; Bu oda, bu telefon kendilerine ait. Kapım her saat hemşehrilerime açık. Politik konuşmuyorum, bütün içtenliğimle söylüyorum; biz önce Şanlıurfalılar sonra da bütün millet için varız, onları burada temsil ediyoruz" dedi.

Cevheri de, birlikten kuvvet doğacağını belirterek, "Memleketimizin sorunlarına birlikte hareket edersek daha iyi çözüm buluruz. Bu birliktelik adına milletvekillerimizle bir araya geliyoruz. Ayrıca yoğun çalışmaların stresini atıyoruz" şeklinde konuştu. 

CEVHERİ SIGARAYA VEDA ETTİ

Bu arada, Sabahattin Cevheri'nin sigarayı bıraktığı öğrenildi. Söz konusu ziyaret sırasında Zülfikar İzol, Sabahattin Cevheri'ye sigara uzattı. Ancak Cevheri, "İki-üç aydan beri sigarayı bıraktım. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. Herkese de tavsiyede bulunuyorum" dedi.

Müslüm Aktürk ise, Cevheri'nin geçmişte futbol oynadığını ve sporcu kişiliği nedeniyle sigara kullanmamasının daha uygun olacağını söyledi. Aktürk, Cevheri'yi sigarayı bıraktığı için tebrik etti ve diğer tiryakilere örnek teşkil etmesini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.