banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Süleyman Soylu'ya AK Parti Rozetini Erdoğan taktı

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan ile görüşen DP eski Genel Başkanı Süleyman Soylu, AK Parti Genişletilmiş Grup Toplantısı'na katıldı. Soylu, AK Parti'ye katımına ilişkin önemli açıklamalarda bulunup, "evime geldim" dedi.

Süleyman Soylu konuşmasında şunları söyledi:

Bu hizmet gönüllüsü insanların içinde yer almaktan onur duyuyorum. Bu millet, ak devrimle iradesine sahip çıkmıştır. Çetelerle işbirliği içerisindeki siyasetle Adalet Partisi'ne ket vurmuşlardı. Ta 28 Şubat'ta 'başörtülü kızlar Arabistan'a gitsin' denildiğinde, biz karşı çıkmıştır. 28 Şubat bir milletin uyanışıdır.

Bu Hükümet bu ülkenin yarınları için çalışmıştır. Şiir okuduğu için bir insanı hapse koyan zihniyet bu milletin gönlünde değildir ama bu kadrolar bu milletin ilelebet gönlündedir.

Şimdi bu millet AK Parti'den geleceği yönetmeyi beklemektedir. Türkiye normalleşti. Alllah nasip ederse, Türkiye 100 yıl sonra da 200 yıl sonra da Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan diye bahsedecek. Kendim için normal olanı söylüyorum, esas nereye geldim, evime geldim. Bu ülkenin sağda solda savrulan evlatları gelin bu ülkenin siyasetini güçlendirmek için elinizde bir tuğla varsa onu sağda solda heba edeceğimize gelin bu milletin hizmeti için kullanın. Ben sizlere bu kadrolara, Sayın Başbakanımıza minnetarım..."

Soylu'nun konuşmasından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kendisine AK Parti'ye katılım rozetini taktı.

HABER 7 - YENİ ŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.