banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Akçakale Haliliye Belediyesi

Süleyman Elgün: Ayakta tutan güç duadır

30 kişilik yönetimi kurduklarını söyleyen AK Parti Eyyubiye ilçe başkanı Süleyman Elgün, Eyyubiye büyük bir ilçe, hatta Türkiye'deki birçok ilden daha büyük bir ilçedir. Eyyubiye'nin her ailesinden birini yönetime almaya çalıştık. Tabi tüm ailelerden almak mümkün olmadı. Ama yönetim sayımız belli olduğu için anca 30 kişiyi yönetime alabildiklerini söyledi.
Elgün, Bu yönetimimiz Urfa'nın Eyyubiye'nin aynası olacaktır. Eyyubiye'nin her noktasına her köşesine hizmet götürecektir. Mahalle temsilcileri aracılığı ile bütün mahallelere inerek halka hizmet götürmeyi hedefliyoruz. Hizmet noktası konusunda en güzel yönetimi oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.
Elgün, "Başbakanımızı ayakta tutan ne yönetimlerdir, nede başkanlardır, onu asıl ayakta tutan güç partiye uğramadığı halde evinin kenarında köşesinde oturan ve namazından sonra rabbim sen bu başbakanımıza güç ve kuvvet ver diyen insanların duasıyla ayakta durduğuna inanıyorum" dedi.
Eyyubiye'de bir sürü eksikliğin olduğunu belirten Elgün, "Yeni oluştuğu için ilçede hiçbir kurum müdürlüğü ve kurum binasının olmadığını söyledi. En son sefer Ankara'ya gittiğimiz de sayın bakanımız Faruk Çelik'ten Eyyubiye ilçesine özel bir ilgi ve alakanın göstermesi hususunda özel bir rica da bulundum" dedi.
Elgün, son olarak yönetime müracaat eden tüm arkadaşlarımız yönetime girebilecek seviye bilgi ve donanıma sahipti ama biz sadece yönetime 30 kişiyi alabildiklerini ifade etti.

Şeyhmus AYDOĞDU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.