banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Suat Kılıç tencere tava çalanlarla dalga geçti

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç dün Antalya Stadyumu'nun temel atma töreninde konuştu.

Bakan Kılıç konuşma sırasında Antalya'daki kalabalığa seslenirken " İşte Türkiye fotoğrafı bu. Bu fotoğrafı sürekli kılacak ekonomik hamleler için canla başla çalışıyoruz. Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımızla el birliğiyle Türkiye Cumhuriyet'ini kuruluşunun 100. yılında dünyanın en kuvvetli ekonomilerinden biri haline getireceğiz" dedi.

Konuşması esnasında çevre evlerden tencere tava çalınması üzerine Kılıç " Sevgili Antalyalılar biz burada bu coşkuyu yaşarken büyük ihtimalle bu sıcağın altında kalmamak için buraya gelemeyen ama pencere ve balkonlarından tencere ve tavalarıyla coşkumuza ortak olan çok değerli hemşehrilerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Kendilerini bende buradan alkışlıyorum.

TENCERE VE TAVACILARI AÇILIŞA DA BEKLERİZ

Pencere ve balkonlarından tencere ve tavalarıyla yaptıkları sevgi gösterilerini bizler hiçbir zaman unutmayacağız. İnşallah açılışımızda da tencere tavalarıyla coşkumuza ortak olurlar." diyerek tencere tava çalanları ti'ye aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.