banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

STK’LARDAN YUSUF EĞİLMEZ’E TAM DESTEK

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Yusuf Eğilmez STK’lardan tam destek aldı.
ODALAR BİRLİĞİNE ZİYARET
AK Parti Adayı Av.Yusuf Eğilmez Seçim çalışmalarına sabah saat 10:00’da Şanlıurfa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı ziyaret ederek başladı. Eğilmez’i yönetim kurlu üyeleri ile beraber karşılayan Şefik Bakay, Yusuf Eğilmez’in il Başkanlığı döneminde Şanlıurfa’da yaptığı çalışmalara değindi. Birçok konuda il başkanlığına müracaat ettiklerinde her sorunlarıyla bire bir ilgilenen bir başkan gördüklerini söyleyen Bakay; “Meclise gitmeniz durumunda esnaf odalarının sorunlarıyla aynı şekilde ilgilenmenizi bekliyorum” diyerek kendilerine ziyaret etmeleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu memlekete hizmet etmek için ellerinden geleni her zaman yaptığını bundan böyle de yapacaklarını söyleyen Av. Eğilmez; “Ben İl Başkanlığı döneminde olduğu gibi Allah kısmet ederse Milletvekili seçildiğim takdirde de Esnafımızın sorunlarını her zaman kendime dert edineceğim. İstihdam sağlayan esnafımızın bizim için her zaman önceliklidir. AK Parti hükümetleri her zaman üretim yapan esnafımızı baş tacı etmiştir” dedi.
BADILLI’YI EVİNDE ZİYARET ETTİLER
Esnaf Odaları Birliği ziyaretinden sonra Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez beraberinde Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir ve Karaköprü SKM görevlileriyle AK Parti Karaköprü eski ilçe başkanı aynı zamanda  AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Faruk Badıllı’yı evinde ziyaret ettiler.
MÜSİAD, MEMUR SEN VE RUHADER DE ZİYARET EDİLDİ
Seçim çalışmalarını gün boyu sürdüren Milletvekili Adayı Av. Yusuf Eğilmez, sırasıyla MÜSİAD Şanlıurfa Şubesi Başkanı Abdurrahman Yetkin, Memur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun ve RUHA DER Başkanı Salih Samak’ı ayrı ayrı ziyaret ederek dua ve desteklerini talep etti.

SARAÖNÜ ESNAFI EĞİLMEZ’E YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
STK ziyaretleri sonrası Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Karaköprü SKM koordinatörü Zeki Kurt ve partililerle beraber Sarayönü esnafını ziyaret eden Av. Yusuf Eğilmez’e Sarayönü esnafı yoğun ilgi gösterdi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.