banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

STK'lar Fakıbaba'nın geçişini değerlendirdi

Sivil Toplum Kuruluşları ise Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçişini Olay’a yorumladı:

Şanlıurfa Vakfı Genel Başkanı Samet Atabay: “Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet E.Fakıbaba, daha önce AK Parti’deydi. Daha sonra ise seçimlere bağımsız olarak girdi ve kazandı. Şimdi’de tekrar AK Parti’ye geçti. Hayırlı olsun. Olması gereken de buydu. Başkan’ımızın bu kararını her zaman destekliyoruz.”

Şanlıurfa Muhacirler ve Ensarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resul Korkmaz, Belediye Başkanımız Sayın Fakıbaba’nın AK Partiye geçmesinin Şanlıurfa için hayırlı olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımıza 2009 yılında bir haksızlık yapılmıştı. Fakıbaba Şanlıurfamız ve memleket için bulunmaz bir insan, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Fakıbaba’yı tekrar partiye almasını çok güzel bir gelişme olarak görüyorum. Şanlıurfamız için güzel günler artık çok yakın’ diyen konuştu.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Arslan ise, “Öncelikle hayırlı olsun. Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçmesi olumlu gelişme. Belediye Başkanının AK Parti’li olması şehrimize yapılan hizmetlere etkisi olacak.” dedi.

Aziz Çiftçi / Olay

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.