banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

STK VE ESNAFLARDAN ZAHİT’E BÜYÜK DESTEK

Haliliye ilçe Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, esnaf ve STK gezilerine devam ediyor.

Düzenli olarak esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Mustafa Zahit, çarşı meydanındaki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet etti ve karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Gittiği yerlerde vatandaşların hatırını sorup, sohbet ederek sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Aday adayı Mustafa Zahit, Şanlıurfa Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler oda başkanı Halil Beyaz ve Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Numan Tuğbay'ı makamlarında ziyaret etti. Haliliye’de çok güzel gelişmelerin olacağını belirten Mustafa Zahit şunları söyledi “ Bizler Allah'ın izni halkımızın teveccühü ile bu meşakkatli göreve talip olduk. Bizlerde bu çarşıda büyüdük, gençliğimiz burada geçti. Dolayısıyla hepimiz kardeş gibiyiz buralarda. Benim ailem burası, 12 yıl boyunca görev yaptığım süre zarfında bizler hemen hemen her hafta buradaydık. Burada esnafımızla, vatandaşlarımızla hep içe içe olduk. Burada güzel temennilerle karşılaşıyorum. Burada duygulanmamak elde değil, bizler Allah'tan hayırlısını diliyoruz. Haliliye ilçemiz için çok büyük projelere imza atacağız. İnşallah bundan sonrada halkımızın layık olduğu en güzel hizmetleri gerçekleştirerek Haliliye ilçemizi daha modern bir ilçe yapmanın gayreti içinde olacağız.'' Dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler oda başkanı Halil Beyaz İse, ''Öncelikle Mustafa Zahit denilirken bu bölgenin esnaf çocuğu, bu bölgede yetişmiş Şanlıurfa'nın ticari kalbinin attığı bir bölgedeyiz. Bu bölge demek Balıklıgöl civarı Şanlıurfa'nın en ekonomik hem siyasi yönden ticari kalbi olan bu bölgenin kalbinden yetişmiş bir evlatlardan birisidir Mustafa Zahit, bizler kendisini canı gönülden esnaf kitlesi olarak, sivil toplum örğütleri olarak bu kardeşimizin Adaylığını canı gönülden destekliyoruz.'' Dedi.

Şanlıurfa Terziler Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Numan Tuğbay'da, ''Bizler esnaf sanatkârları olarak Mustafa Zahit başkanı destekliyoruz. Zahit başkan bizim içimizden yetişmiş bir insan, tüm kamuoyu da kendisini yakinen tanıyor, biliyor. 12 yıl boyunca AK Parti'de görev yapmış bir insan, merkez ilçe başkanlığı yaptığı günlerde de bizleri her hafta mutlaka ziyaret ederdi. Esnaf olarak sorunlarımız olduğu zaman da partiye gidip, başkan Zahit ile görüşmeler yapıyorduk. Şimdi Haliliye belediye başkanlığına aday adayı oldu. İnşallah belediye başkanı olurda sorunlarımızı yine başkanımıza iletiriz. Bizler esnaflar olarak Mustafa Zahit başkanın güzel işler yapacağına inanıyoruz, Şanlıurfa için, Haliliye ilçemiz için güzel işler yapacağına inanıyor ve başarılar diliyoruz.'' Dedi.



Esnaflar, vatandaşlar ve STK'lar “Mustafa Zahit beyin kişisel çalışmalarından çok memnunuz.'' Dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.