banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

STK temsilcileri; Eski Vilayet yerine RABİA ismi verilsin

Şanlıurfa STK Platformu üyeleri AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i makamında ziyaret ederek Şanlıurfa Topçu Meydanı yanında bulunan ve henüz ismi konulmamış Eski Vilayet yeri için Rabia Meydanı ismini önerdiler.

 

İl Başkanlığını STK Platformu adına ziyaret eden STK İl Başkanları ve temsilcileri adına konuşan Osman Gerem; “Mısır’da gerçekleşen askeri darbeye karşı demokrasi yanlılarının protesto için toplandığı ve özgürlük meydanı olarak adlandırılan Rabia meydanının ismini Şanlıurfa’da yaşatmak istiyoruz. Bu konuda halkın büyük bir isteği var. Biz de STK’lar olarak İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Milletvekilleri ve Bakan Faruk Çelik’ten talep ediyoruz. Şanlıurfa’nın kurtuluş meydanı olarak bilinen Topçu Meydanının yanında bulunan Eski Vilayet yerine Rabia Meydanı isminin verilmesi şehrimiz adına güzel bir gelişme olacaktır” dedi.

 

Türkiye’nin geçmişte birçok darbe yaşadığını ve AK Parti hükümetleri ile özgürlüklerin genişletildiğini belirten İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “AK Parti iktidar olduğu günden bugüne hep özgürlüklerden ve demokrasiden yana olmuştur. Demokrasi ve özgürlüğü çağrıştıran Rabia ismini talep eden STK’ların talebini destekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.