banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

SPli başkan üzüntüden 12 kilo verdi

Hayatımın en zor toplantısını yaptım. Üzüntüden üç ayda 12 kilo verdim. diyen İl Başkanı Yücel Özek, partinin gençlik ve kadın kollarında da istifalar olduğunu söyledi.

Özek, 11 Temmuz 2010 tarihinde Ankarada yapılan kongreden bu yana yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip ettiklerini belirterek, üç dönemdir yaptığı il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. İl yönetim kurulundaki 30 kişiden 20sinin istifa dilekçesi verdiğini ifade eden Özek, Partimizin İl Kadın Kolları Başkanı dahil çok sayıda istifa var. İl Gençlik Kollarında da bir kişi hariç herkes isitifa etti. Kongrede böyle bir tavır beklemiyorduk. Yaşananlar bizim siyasi geleneğimize yakışmayan hareketlerdi. şeklinde konuştu.

İTTİFAK FİKRİNE SICAK BAKIYORUZ

Çocukluğundan beri parti teşkilatının içinde bulunduğunu vurgulayan Yücel Özek, SPnin Balıkesir kurucu il başkanı olduğunun altını çizdi. Yaşanan olayları çok sıkıntılı olarak değerlendiren Özek, önümüzdeki cuma gününe kadar il teşkilatlarının üçte ikisinin istifa edeceğini savundu. SPnin 84 belediye başkanından en az 60ının da istifa etmesini beklediğini dile getiren Özek, Numan beye her türlü desteği vereceğiz. Erbakan hoca, itaat ve sadakat konusuna her fırsatta vurgu yapıyor. Bundan sonraki süreçte kendisine itaat eden bir genel başkan bulacaktır. Bu sayede hocamıza en itaatli ve sadakatli kimmiş öğrenmiş olacağız. dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçunun ittifak teklifine sıcak baktığını da belirten Özek, dünya görüşü olarak aralarında çok büyük fark bulunmadığını ancak nihai kararı partinin üst kademesinin vereceğini söyledi. Yücel Özek, 2011 Haziran ayında yapılacak genel seçime katılmalarının zor olduğunu da vurgulayarak, örgütlenmenin zaman alacağına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.