banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

SP'li Aydın; Seçim startını Urfadan verdi

SP’li Necmettin Aydın; Seçim startı Urfa’dan veriyoruz

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Necmettin Aydın, SP Şanlıurfa Merkez İlçenin düzenlediği “İl Divan Toplantısına” katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. Aydın; “Seçim Startını peygamberler Şehri Şanlıurfa’dan veriyoruz. Urfalılara müjdeliyorum; 12 Haziranda Saadet iktidarı başlıyor” dedi.

 

Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezi`nde dün akşam düzenlenen Saadet Partisi “İl Divan Toplantısı” İstiklal Marşı ve şehitler için dua ile başladı. İlk olarak divan kurulunun oluştu.  

 

Divan, Osman Gerem, Mehmet Cengiz ve Mustafa Peltek’ten oluştu. Divan Başkanı Osman Gerem, Dua ile toplantıyı açtı.

Merkez ilçe Başkanı Mehmet Çiftçi’nin açış konuşmasıyla başladı. Konuşma sık sık “mücahit Erbakan” “Saadet Gelecek” “Hocaya sadakat şerefimizdir” sloganlarıyla kesildi.

 

Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Necmettin Aydın ise; “Hz. İbrahim, Hz. Eyüp peygamberin memleketi Şanlıurfa’da bulunmaktan mutluyum. Hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan liderliğinde Milli Görüş olarak 12 Haziranda usta olarak tekrar iktidara geliyoruz. 73’te de, 96’da da sürpriz yaptık. 2011’de yeniden sürpriz yapacağız ve iktidara tekrar geliyoruz. 9 yıldır işbirlikçi hükümetin milletimizi inim inim inlettiler. Saadet geliyor, bolluk geliyor. Saadet geliyor, bereket geliyor. Seçim Startını peygamberler Şehri Şanlıurfa’dan veriyoruz. Urfalılara müjdeliyorum; 12 Haziranda Saadet iktidarı başlıyor” dedi.

Şanlıurfa Şair Nabi Kültür Merkezi`nde düzenlenen toplantıya yoğun ilginin olduğu görüldü.

 

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.