banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

SP'den HÜDA PAR'a ziyaret

SP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Baduk’ın da aralarında bulunduğu Saadet Partisi heyeti, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete SP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Baduk, SP Batman İl Başkan Vekili Salih Sevim, SP Batman eski İl Başkanı Mehmet Fırat, SP Batman Milletvekili adayları Mustafa Yıldız, İbrahim Güneş, İsmail Kartal ve Muhammed Getiren ile çok sayıda partililer katıldı.

SP heyetini HÜDA PAR Başkan Yardımcıları Aydın Gök ile Eyyüp Yanaç, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, HÜDA PAR Merkez ilçe Başkanı Ömer Faruk Dursun ve il yöneticileri karşıladı.

Ziyarette, bölgede yaşanan olaylarda bölgenin kaosa sürüklenmek istenmesi ve Ankara’daki patlama ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak, küfür odaklarının Müslümanlar arasında fitne tohumları ekmeye çalıştıkları dile getirildi.

Ziyaret, karşılıklı temenni iyi niyet dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.  (M. Sait Çelik - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.