banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

SP, SSK esnafından destek istedi

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerine bir aydan az zaman kala Saadet Partisi (SP) çalışmalarına hız verdi.

 

Saadet Partisi Urfa Teşkilatı ve Milletvekili Adayları seçim çalışmaları çerçevesinde (Sigorta Caddesinin Akşemsettin Mahallesi SSK Caddesi) esnafını ziyaret ettiler. İl Başkanı Halil Yiğit, Merkez İlçe Başkanı Av. Mehmet Çiftçi, Milletvekili Adayları ve Yönetim Kurulu Üyelerinin olduğu bir grup partili, Cadde üzerindeki esnafı tek tek ziyaret ederek sorunları dinlediler ve seçimde destek istediler.

 

Emekli din görevlisi olan Saadet partisi milletvekili adayı Mehmet Cengiz, Milli Görüş olarak yaptıklarımız ortada. Saadet’in huzur, bereket ve kalkınma anlamına geldiğini belirterek; “Biz diğer partiler gibi zengin ve parayla iş yapan insanlar değiliz. Biz halkız ve halkın diliyle konuşuyoruz” dedi.

 

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.