banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

SP Osmaniyede istifa yağmuru

Saadet Partisinde Numan Kurtulmuşun istifasının ardından Türkiye genelinde başlayan istifalar Osmaniyede kendisini gösterdi ve çok sayıda il ve merkez ilçe yöneticisi Saadet Partisinde istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısı düzenleyen parti yöneticileri adına konuşan Merkez İlçe Başkanı Yusuf Enli, Numan Kurtulmuşun Saadet Partisine yeni bir heyecan kattığını ve kamuoyunun da ilgi odağı olduğunu söyledi.

Saadet Partisinin genel merkezinin ciddi bir komplo ile karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Enli, Şunu açık yüreklilikle söylemek istiyoruz ki Numan Kurtulmuş ve arkadaşları başarısız oldukları için değil, Türkiyenin umudu olan Saadet Partisini yeniden bu milletin siyasi geleceğinin yıldızı haline getirildiği için cezalandırılıyor. Numan Kurtulmuş ve arkadaşları siyasette kavga ve kargaşa oluşturdukları için değil siyasete yeni bir üslup yeni bir muhteva ve yeni bir tarz getirdikleri için cezalandırılmaya çalışıyor. Bu komployu kuran, uygulayan ve buna malzeme olanlar utansınlar. Bizim utanacak, sıkılacak ve milletten saklayacak hiçbir işimiz ve sözümüz yoktur. 11 Temmuzdaki kongreden bu yana yaşanan gelişmeler nedeniyle artık Saadet Partisinde siyaset yapma imkanı kalmadığı, daha fazla çatışmaya kırgınlıklara ve anlamsız zaman kayıplarına vesile olmamak için Osmaniye il yönetimi ve ilçe teşkilatları olarak istifa kararı aldığımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Zor bir karar verdik., kaç yıllık emeğimizi elimizin tersi ile bir kenara bırakıyoruz. Ama şuna inanılmasını istiyoruz ki bir ananın öz evladının onarılmaz yaralar almasını istemeyen bir annenin tavrı ile hareket ediyoruz. Camiamızın şerefli geleceğini lekeleyecek tartışmanın sürüp gitmesini aynı inancı paylaşan kardeşlerimizin kardeşlik hukukunu zedeleyecek bir kavga ve çatışma ortamına sürüklenmesini istemiyoruz dedi.

Toplantıda Saadet Partisinden eski il başkanı İrfan İlker Şanlı ile yöneticilerden Zeki Kahraman, Bayram Erdal Demir, Yusuf Yılmazer, Hasan Yalçın Eroğlu, Ahmet Çelik, Ahmet Bayral, Hasan Kıvrım, Musa Kul, Fatih Kınay (belediye başkan adaylarından), Şeref Çift, Hacı Ömer Şanlığ, Mehmet Sünbül, A.Mennan Yalçıner, Adem Cingöz, Abdulvahap Aslan, Veli Eren ile merkez ilçe başkanı Yusuf Enli ve yönetim kurulu üyelerinden Abdulhadin Ekinci, H.İbrahim Uğur, Çavuş Bolat, Servet Turan, Mehmet Görüş, İzzet Kiremitçi, İbrahim Yarpuz, Mehmet Bakıcı, Kemal Çakır, İsa Kılıç (Düziçi) istifa etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.