banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

SP: İsrail'le olan ilişkiler kesilmelidir

 Terör devleti İsrail’in Mescid-i Aksaya yeniden saldırmasını ve masum insanların katledilmesini protesto etmek için bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, işgalci ve bebek katili İsrail’le olan tüm ilişkilerin kesilmesi gerektiğini belirtti.

Basın açıklamasını okuyan Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kazanasmaz Cumhurbaşkanına ve Başbakana seslenerek, Mescid-i Aksa’nın yeniden ibadete açılması ve Filistin’in her türlü tehditten arındırılması için terör devleti İsrail’le olan bütün ilişkilerin sonlandırılması gerektiğini ifade etti.

İslam Dünyasının içinde bulunduğu kargaşa ortamından istifade eden İsrail’in, 1967’den buyana ilk defa Mescid-i Aksa’yı ibadete kapattığını belirten Kazanasmaz, İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yok ederek kendi batıl inançları doğrultusunda kutsal tapınaklarını inşa etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kudüs davasının, siyonistlerle iyi ilişkiler kurmakla, işbirliğiyle ve onlarla aynı masaya oturmakla savunulamadığının altını çizen Kazanasmaz, “Mescid-i Aksa’yı savunmak bütün Müslümanlar için bir mecburiyettir. İşgalci ve bebek katili İsrail’in bu topraklardan temizlenmesi gerekiyor. Bu iradeyi ortaya koyabilecek bir sese, bir güce ihtiyaç var.” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.