banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

SP İl Başkanı Halil Yiğit'ten bayram mesajı
İşte Başkan Yiğit’in Bayram mesajı; “6 Kasım 2011 Pazar günü, dini bayramlarımızın ikincisi olan Kurban Bayramını idrak etmiş olacağız inşâ-Allah. Müslümanların Hacc ve kurban görevlerini yerine getirdiği, yeryüzünün küresel bir ibadete sahne olduğu, dayanışmanın, kardeşliğin, dostlukların, sevgi ve saygının zirveye ulaştığı günlerin, yani mübarek Kurban Bayramının arefesindeyiz.

 

Ülkemizde ve dünyanın pek çok yerinde meydana gelen terör, deprem, savaş, insan hakları ihlalleri ve akan göz yaşları nedeniyle sarsılmış olsakta, Müslümanlık ve insan olma bilincimizi yenileyen, ümmet olma irademizi güçlendiren, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı olgunlaştıran, rahmet ve bereket dolu bir bayrama kavuşuyoruz. Evlerin bereketlendiği, fakir ve yoksulların sevindirildiği, felakete uğrayanların güldüğü, bu kutlu bayrama eriştiğimiz için sevinçliyiz, mutluyuz. Yüce Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun.

 

Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını diler, bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile ülkemizin ve tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenab-ı Hak’dan dilerim. Bu vesileyle Urfalı hemşerilerimizin, milletimizin ve bütün İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını” Adil bir dünyanın kurulacağına olan inancımızı, kararlılığımızı ve azmimizi hatırlatarak kutlar, hayırlı bayramlar dilerim…"

 

 

Bayramlaşma programımız  bayramın ikinci günü saat 10:00 -14:00 arası parti binamızda gerçekleştirilecektir” denildi.

www.balikligol.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.