banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

SP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman; Zafer Milli görüşün olacak

Saadet Partisi İl Divan Toplantısını Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenledi.Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman,Genel İdare Kurulu üyesi Niyazi Yanmaz,İl Müfettişi Ramazan Zeyitoğlu ve partililer katıldı.
Gazetemize konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman şunları kaydetti, "Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde bütün illerimizi,ilçelerimizi ziyaret ediyoruz.Bu kapsamda bu haftaki durağımız Şanlıurfa oldu.İl ve Merkez ilçe teşkilatlarımızla bir toplantı yaptık.Burada gayemiz teşkilatlarımızın çalışmalarını yerinde görmek,önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili teşkilatlarımızın neler yapabileceğini istişare etmektir.Teşkilatlarımızı çok canlı bulduk,esnaflarımızı ziyaret ettik.Şuna inanıyoruz önümüzdeki seçimler tüm Türkiye genelinde Milli görüşün zaferiyle sonlanacaktır.Çünkü Türkiye'nin çözümü ancak milli görüşçü kadrolarla mümkündür" dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Halil Yiğit ise, "Toplantımıza katılan sayın Genel Başkan Yardımcımız başta olmak üzere bütün partili arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Murat Çifti, Gapgundemi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.