banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Sözen; Urfa insanı kendine çekiyor

Milletvekili Sözen AK Partiyi ziyaret etti

AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edibe Sözen ve Maltepe Gençlik kollarından oluşan bir grup Şanlıurfa AK Parti İl yönetimine ziyarette bulundular. Ziyaretle ilgili konuşan Şanlıurfa İl Başkan Vekili Av. Yusuf Eğilmez; “İstanbul Milletvekilimiz Prof. Dr. Edibe Sözen ve Maltepe Gençlik teşkilatımız Şanlıurfa’mıza geldiler. Sayın Vekilimiz bizi ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyarette basın mensuplarına açıklamada bulunan Sözen şunları söyledi; “Bugün Büyükdağyanı köyünde İlköğretim okulunu ziyaret amacıyla burada bulunuyoruz, Maltepe Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu bir yardım kampanyasına destek vermek amacıyla Urfa’dayız gerek Şanlıurfa AK Parti İl, İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Teşkilatımız ve TÜMSİAD derneği başkanı ve üyeleri ile birlikte sabahın erken saatlerinden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Prof. Sözen sözlerine şöyle devam etti; Güzel bir kampanya gerçekleştirdik hem öğrencilerimizle tek tek görüşme imkânımız oldu onlara getirdiğimiz hediyeleri takdim etme imkânımız oldu. Gençlik kollarımız köyde faaliyetlerini sürdürüyorlar tek tek evleri de ziyaret edecekler bunun dışında geceyi orada geçirecekler köy halkıyla da birlikte olacaklar köylülerin dertlerini dinleyecekler orada genç bir bakış açısını, siyasi çabalarını vizyonlarını halka iletme imkanları olacak, çok büyük bir heyecanla geldik.

 Şanlıurfa’ya İl Milli Eğitim müdürümüz bizimle beraber eşlik etti. Programımıza öğretmen arkadaşlarımızın çabalarını ve hedeflerini dinledik. Gerçekten büyük bir özveriyle çalışıyorlar kendi bireysel yeteneklerini eğitim planlarına dahil ediyorlar. Bunları görmek hepimiz açısından olumlu gelişmeler.

Prof. Dr. Edibe Sözen; “Şanlıurfa’ya birkaç kez geldim. Şanlıurfa havasıyla insanıyla özlenen bir şehrimiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Toplantı daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN...

 

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.