banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Soylu; Çok Verimli bir toplantı Oldu

Toplantının çok verimli geçtiğini dile getiren Soylu, AK Partinin birlik ve beraberlik içerisinde kongreye hazırlandığını söyledi.

Toplantıya gerek vekiller gerek belediye başkanları gerekse teşkilatların yüzde yüz bir katılım gösterdiklerini söyleyen Süleyman Soylu; “ 11 Ekim’de başlayacak mahalle kongrelerimizle birlikte inşallah Türkiye’de 2015 seçimlerine yönelik bu kucaklamayı, milletimize karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirebilecek bir anlayışı tüm kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. 6. Bölgenin birliğini ve gücünü bu günkü toplantıda hep birlikte gördük. Çok verimli bir toplantı oldu. Hayırlı olsun” dedi.

TOPLANTIMIZ ÇOK GÜZEL GEÇTİ


Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, toplantının çek güzel geçtiğini ve çok verimli bir toplantı olduğunu söyledi.

5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısına Şanlıurfa’da yapıldığı için Genel Merkeze teşekkür eden Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Şanlıurfa’da bizim ev sahipliğimizde Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu, 6. Bölge koordinatörümüz Murat Yıldırım, 14 ilimizin İl Başkanları, katılan illerin ilçe başkanları, il koordinatörleri, Şanlıurfa vekillerimiz, belediye başkanlarımız ve Şanlıurfa’daki ilçe başkanlarımızın katıldığı 6. Bölge toplantımızı yaptık. Çok verimli bir toplantı oldu. Ben bu çalışmalarda emeği geçen tüm teşkilatlardaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR TOPLANTI OLDU


Toplantı sonrası toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “2015 seçimleri öncesinde tamamlanması gereken il ve ilçe kongreleri var. Bu anlamda AK Parti bölge eğitim toplantısını Şanlıurfa’da yaptı. Çok önemli bir toplantı oldu. Önümüzdeki süreçte il ve ilçe kongrelerinin yapıldığı dönem olacak” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanlığı GAP Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi'nde organize edilen 5. Olağan Kongre Bilgilendirme toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, 6. Bölge koordinatörü Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Şanlıurfa Koordinatörü Ahmet İnal, 14 ilin İl Başkanları, katılan illerin ilçe başkanları, il koordinatörleri, Şanlıurfa vekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.