banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Sosyal Alanlar İle Yaşam Kalitesi Artıyor

İlçenin tüm ihtiyacını kapsayacak şekilde yapılan sporsal ve sosyal alanlar toplumun her kesimine (çocuk, genç, yetişkin ve yaşlı) hitap edecek biçimde teknik olarak projelendirilerek hızlı bir şekilde uygulamaya konuluyor.

Sporsal alan kapsamında hizmete sunulan semt sahaları ve spor sahalarında gençler spor yapıyor aynı zamanda Gençlik merkezlerinde ise birçok aktivite (basketbol, voleybol, müzik, resim) ile tanışmış oluyor. İlçede gerçekleşen sporsal ve sosyal alan çalışmalarını sahada incelediğini ve son sürat devam ettiğini artık çoğalan sosyal alanlar sayesinde yaşamın niteliği değiştiğini dile getiren Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Akbayır mahallesinde yapılan yeni spor alanının kısa bir süre sonra faaliyete geçeceğini Şenevler Mahallesinde yapılan Spor Kompleksi Merkezinin %100’ünün bittiğini çok yakın bir tarihte ise açılışının gerçekleşeceğini belirterek bunların yanında Akpınar Deresinin Peyzaj alanında 3 adet semt sahası, 3 adet tenis kortu, 3 adet basketbol ve 3 adet voleybol sahası yaparak adeta Karaköprü’de sosyal, sporsal yaşamların bir bir hayata geçtiğini bu çalışmalarda emek gösteren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.