banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Son anda bağımsız milletvekili adayı olan İbrahim Tatlıses adaylık için dakikalarla yarıştı

Uğradığı silahlı saldırı sonrası İstanbulda tedavi gördüğü sırada Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın aday adaylığı başvurusunu kabul ettiği İbrahim Tatlıses, AK Partiden aday olamayacağını öğrenince bağımsız adaylık için dakikalarla yarıştı.

Taze siyasetçi olarak ilk mesajını da yayımlayan Tatlıses, hemşerilerinden oy değil, önce dua istedi.

Almanyada tedavisi devam eden Tatlısesin AK Partiden adaylığına neredeyse herkes kesin gözüyle bakıyordu. Ancak AK Partinin listelerinin açıklanmasına kısa bir süre kala kulislerden sızan bilgiler Tatlısesin aday gösterilmediği yönünde oldu. Nitekim resmen açıklanan aday listelerinde de Tatlısesin ismi yoktu.

Ancak milletvekilliğini kafasına koyan Tatlısesi bu haber yıldıramadı. Tatlıses, hemen B Planını devreye soktu ve memleketi Şanlıurfadan bağımsız aday olmak için gerekli başvurular için harekete geçti. Ancak adaylık başvurusu için saatlerin kalmış olması Tatlısesin avukatlarını büyük bir yarışın içine soktu.

Tatlıses tedavi gördüğü Murnau Kaza ve Travma kliniğinde menajeri Eyüp Kanat aracılığıyla yaptığı açıklamada yaşanan koşturmacağı bir bir anlattı. 

Mesajında Urfalı hemşehrilerine seslenen Tatlıses şunları söyledi:

Buradan tüm Urfalı hemşehrilerime sesleniyorum. Nefes aldığım sürece benden dua ve desteklerini hiç eksik etmeyen Urfalı hemşehrilerimden yine aynı şekilde destek ve dualarını bekliyorum. Urfalı İbo. 

DAKİKALARLA YARIŞTI

Öte yandan İbrahim Tatlısesin Şanlıurfadan bağımsız milletvekili adayı olma konusunda adeta dakikalarla yarıştığı ve adaylık müracaatını il seçim kuruluna son anda ilettiği bildirildi.

Tatlısesin oğlu Ahmet ve menajeri Eyüp Kanat, AK Partinin sanatçıyı aday yapmayacağını öğrendikten sonra hızlı bir telefon trafiğine girişti. Türkiyede avukat Ahmet Türkmen ve Türkiyenin Münih Başkonsolosluğundaki noterle irtibata geçen Ahmet Tatlı, hemen bir vekaletname hazırlattı.

Münih Başkonsolosluğundan özel kurye ile getirilen vekaletname İbrahim Tatlısese imzalatılarak derhal Türkiyeye fakslandı. Vekaletname faksını alan Tatlısesin avukatı Ahmet Türkmen de sanatçının Şanlıurfadan bağımsız adaylık müracaatını il seçim kuruluna yaptı.

Böylece İbrahim Tatlıses son anda milletvekilliği için Urfadan bağımsız aday oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.