banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Siyasete Varım Dedi

Hilvan'da aktif siyasete başlayan ve Hilvan'ın daha güzel yerlere gelmesi için çaba gösteren İşadamı Eylem Bucak bende artık siyasette varım dedi.

 İnşaat Mühendisliği okuyup çok iyi derece ile mezun olan genç işadamı şimdi ise siyasete soyundu. CHP saflarında siyasete katılacak olan Bucak, Kılıçdaroğlu ile CHP'nin büyük bir atak yakaladığını belirtti.  Bucak; ''Hilvan ilçemize her türlü hizmet getirmek için elimizden geleni yapacağız. İlçemiz hizmetlere mahrum kalmış bir ilçe. Bende yeni nesil gençler olarak siyasette hizmet adına var olduğumu söylemek isterim. Siyasete CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni bir soluk ve yeni bir anlayış gelmiş durumda. Bizde bu anlayışla hareket etmek istiyoruz'' dedi.

Hilvan'ın yetiştirmiş olduğu genç işadamı Eylem Bucak CHP ile Hilvan ve Şanlıurfa'da büyük atılım yapacağının altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.