banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Paylaşan Eller Şanlıurfa Kültür ve Turizm Yolu

Siyasetçiler Taziye, Düğün dolaşırken Urfa'nın sorunları kim çözecek?

BALİKLİGOL.COM - Şanlıurfa'da yaşanan bir çok sorunun siyaseten çözüm üretilmemesinin nedenleri nelerdir? Siyasetçiler düğün davetiyelerine katılmalılar mı? Milletvekilinin görevi taziyelerde bulunmak mı? Urfa'nın sorunlarını kim çözecek? Urfanın sağlık sorunu, Tarım arazilerinin İmara açılması, Yedi Emin garajında çürüyen milli servet araçların sorununu kim çözecek? bu sorular siyasetçilere soruluyor.

Şanlıurfa'da çözüm bekleyen yığınla sorun duruyor. ama Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Vali, İl Başkanı ve bürokratlar taziye yaziye dolaşarak düğünden düğüne koşarak vakit harcıyorlar. Peki, Şanlıurfa'nın sorunlartını kim çözecek?

TAZİYEME DÜĞÜNÜME GELMEYİN! İMARA AÇILAN TARIM ARAZİLERİN SORUNUNU ÇÖZÜN!

Taziye ve düğünlere katılarak vatandaşın gözünü boyamaya çalışan siyasetçilere seslenen ŞUTİM Başkanı ve Şanlıurfa Sivil Toplumu İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş, "taziyeme düğünüme gelmeyin bu beni mutlu etmez, beni mutlu etmek istiyorsanız, Elektrik sorununu çözün, sağlık sorununu çözün, yok olan milli servetimiz olan tarım arazilerin imara açılmasını engelleyin. Bu sorunlar çözüldüğünde ben mutlu olurum" dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Sivil Toplumu İzleme Platformu Başkanı Faruk Akbaş şunları söyledi:

BU KONULARI(SORUNLARI)KİM NE ZAMAN ÇÖZCEK
"Sayın vekillerim, Sayın valim, Sayın belediye başkanlarım, Sayın Ak parti il başkanım, Sayın bürokratlarım... biz sizi çok seviyoruz. sizin şahıslarınza karşı her hangi bir hüsümetimiz, art niyetimiz yoktur. eğer o makamlarda olmasaydınız sizi eleştirmezdik. çünkü bir çoğunuzla bir yerden dostluk veya akrabalık bağlantımız var. tüm urfalılar olarak şunu bilin ki eleşttilerimiz şahsınızla alakalı değil, makamınızla alakalıdır. çünkü siz o makamları bizden emanet olarak isterken, her sorunun çözümüyle ilgileneceğinizi, taahhüt ettiniz. bizde bu sorunları yazarken, o taahütünüze dayanarak çözüm bekliyoruz.
NE OLUR,KİYMETLİ ZAMANINIZI AYIRIP BENİM TAZİYEME, DÜĞÜNÜME GELMEYİN. BEN BUNUNLA MUTLU OLMAM. BENİM MEMLEKETİMİN SAĞLIK SORUNUNU,TARIM ARAZİLERİNİN İMAR SORUNUNU, YEDİ EMİN GARAJLARINDA ÇÜRÜYEN ARAÇLARIN SORUNUNU, TEDAŞ SORUNUNU......v.b..sorunları çözün..işte biz o zaman mutlu oluruz...o zaman...." diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.