banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Siyaset Okuluna konuşmacı olarak katılıyor

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından bu yıl 6.si düzenlenen “Siyaset Okulu”na konuşmacı olarak katılıyor.

         19 Şubat 2011 Cumartesi Günü saat 11.30 ile 12.45 arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi’nde davetlilere hitap edecek olan Başkanı Fakıbaba, katılımcılara yerel yönetimler ve liderlik konusundaki birikimlerini aktaracak.

       Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu Başkanı Burak Küntay’ın daveti üzerine İstanbul’da bulunan Belediye Başkanı Fakıbaba, her yıl olduğu gibi bu yılda katılacağı “Siyaset Okulu”nda öğrencilerin sorularını cevaplayacak

Siyaset Okulu

     Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu’nun Türkiye’de gerek ismiyle gerek formatıyla gerekse içeriğiyle bir ilk olarak düzenlediği Siyaset Okulu sertifika programı bu sene altıncı yaşını dolduruyor. Her sene yaklaşık 15 hafta boyunca Cumartesi günlerinde düzenlenen bu sertifika programın amacı; globalleşen dünyada siyasetin ve siyasetçinin değişen profiline uyum sağlayabilmek için bugünün ve yarının liderlik adaylarını objektif bilgi ve verilerle donatmak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.