banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Siyaset akademisi son haftaya Prof. Çaha ve Öztürk geliyor
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Siyaset Akademisi İl Koordinatörü Nusret Urmak, yaptığı açıklamada; “Siyaset Akademisi programımızda son haftaya geldik. Bu hafta Cumartesi günü Prof. Dr. Ömer Çaha, ‘Demokrasi ve İnsan Hakları’ başlıklı sunum yapacak. Kişisel Gelişim Uzmanı Handan Öztürk ise ‘İçsel Motivasyon’ başlıklı sunum yapacak. Siyaset Akademisi dersimiz Cumartesi Günü saat 10:00 ile 14:00 arasında olacak” dedi.

 

Nusret Urmak; “Siyaset Akademisi SGK İl Binası Konferans Salonunda (Yeni Vilayet Arkası) Cumartesi günü saat 10:00 ile 14:00 arasında gerçekleşecek. Böylece 8 haftamızın sonuna geldik. Derslerimiz sonra erecek. Daha sonra Siyaset Akademisi Sınavını gerçekleştireceğiz. Nerede ve hangi gün yapılacağını daha sonra açıklayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.