banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Siverek yeniden İlhan Çelik dedi

Kongre, Divan Kuruluna Erkan Sözen, Halit Taşdönderen, Ramazan Kızılelma, Müslüm Atmanoğlu ve İbrahim İstegün’ün seçilmesi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.




Kongre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik , Şanlıurfa Milletvekilleri Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve delegelerin katılımı ile Siverek Park Düğün Salonunda gerçekleşti.



Siverek Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen kongrede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre mesajını İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez okudu.



Burada bir konuşma yapan Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu; önlerinde yerel seçimler olduğunu belirterek; “Siverek artık AK Belediyecilikle tanışmalı” dedi.

AK Parti ile çok şey değiştiğini ifade eden Doç Uslu; “Bir zamanlar bu ülkede Kürdüm demek suçtu. Ama şimdi devletin televizyonunda yani TRT 6’te 24 saat Kürtçe konuluyor” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen M. Kasım Gülpınar ise seçim döneminde “Çok iş az konuşmak” düsturu ile işe başladıklarını belirterek; “Şanlıurfa’nın her ilçesine, en ücra köyüne hiçbir ayrımcılık yapmadan çalışıyoruz, hizmet götürüyoruz” dedi.



AK Parti İstanbul Milletvekili ve Güneydoğu bölge koordinatörü Nurettin Nebati selamlama konuşması yaptı. Nebati; “Ulaşımda, Eğitimde, Sağlıkta, Uluslar arası ilişkide velhasılı hemen hemen her dalda birinciyiz. Bu hizmetleri AK Parti yapıyor. Siverek kardeşlerim bundan sonra ev ev dolaşarak AK Partinin 9 yılda yaptıkları hizmetleri anlatın. Anlatın ki; AK Parti öncesi ile AK Parti hizmetleri sonrasındaki farkı herkes bilsin” dedi.



Son olarak kürsüye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, söz verdikleri her işin takipçileri olduklarını belirterek; “Zannetmeyin ki elektrik sorununu unuttuk, su sorununu, yol sorununu unuttuk, böyle bir şey söz konusu değil. Çünkü biz politikacı değil siyasetçiyiz söz verdik mi onu yerine getiririz. Geçmiş zamanda politikacılar vardı onlar geride kaldılar” dedi.



Bakan Çelik; “Sayın Başbakanımızla, bakanlarımızla, milletvekillerimizle Milletle kol kola girmişiz yürüyoruz. Fakat bunu çok görenler var, bunu hazmedemeyenler var. 15 gün Sayın Başbakanımız bir ameliyat geçirdi biliyorsunuz. Milyonlar Başbakanımıza dua ediyor. Yalnız Türkiye'de 74 milyon değil dünya insanlığı aranan ve bulanamayan, Türkiye'nin bulduğu bu lider için dua ediyor. Çok şükür dün Bakanlar Kurulu vardı Sayın Başbakanımız aslanlar gibi geldi, Bakanlar Kurulu'na katıldı. Bu 15 günlük süre içerisinde neler neler uydurmaya başladılar. İşte AK Parti'de çatlaklar varmış, AK Parti'de bilmem şöyle olacakmış, böyle oluyormuş diye söylentiler gırla… AK Parti kardeşler topluluğudur, AK Parti'de çatlama olmaz. AK Parti birilerini çatlatır kardeşlerim” dedi.



Daha sonra tek liste halinde seçime geçildi. İlhan Çelik, katılan delegelerin oylarının tamamını alarak tekrar Siverek İlçe Başkanı seçildi. Çelik, Kongreye katılımlarından Dolayı Başta Bakan Faruk Çelik, Milletvekilleri Kadım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, Parti Teşkilatı ve Sivereklilere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.