banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Birecik Michel Mboula

SİVEREK İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, ilçe Başkanı İlhan Çelik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halit Taşdönderen, İl Yönetiminden Zeki Kurt, İbrahim İstegün ve partililer katıldı.

Danışma Meclisi Toplantısında selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı İlhan Çelik, parti çalışmalarını anlattı. 

SU SORUNUN TEMELDEN ÇÖZECEĞİZ 

Siverek Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz, Siverek’te devam eden su sorununu temelden çözeceklerini söyledi. Yılmaz konuşmasında; “Seçimlerden öncesinde ilçemizdeki su sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüşüp çözüm yollarını konuşmuştuk. Göreve geldikten sonra içme ve kullanma suyu konusunda beklenen tablodan daha kötü bir tabloyla karşılaştık, içme suyu ihtiyacının % 95’ni kuyu sularından karşılıyoruz, bu çok acı bir tablodur, yıllardır içme suyu sorunu görmezlikten gelinmiş, biz oturup ağlayacak değiliz, çare üretmek zorundayız. Su sorununun çözümü için Büyükşehir Belediyemizle gece gündüz çalışıyoruz, dört yeni kuyu açtık şu anda sadece üç mahallemizde azda olsa su sorunu halen devam etmektedir. Su sorununu temelden çözmek amacıyla Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar ile birlikte Orman ve Su işler Bakanımızla görüşmeler yaptık, sorunun çözümü için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi. 

YENİ BİR BAŞARIYA İMZA ATACAĞIZ 

Seçim çalışmalarında sandık kurullarını oluşturan Siverek İlçesinin seçime hazır olduğunu ifade eden İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Seçime hazır bir şekilde Siverek teşkilatımız çalışmalarını sürdürüyor. Ülkemiz için önemli olan ve aynı zamanda mazlum Ortadoğu’nun umudu olan liderimiz Erdoğan başkanlığındaki siyasi hareket Allahın izni ile yine büyük bir başarıya imza atacaktı” dedi. 

SİVEREK’TE YILLARIN İHMALİ VAR! 

Son olarak kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Siverek’te büyük sorunların ve yılların ihmali olduğuna dikkat çekerek; “Sorunları çözecek potansiyele sahibiz, sorunları çözüp bu şehirde dönüşüm, gelişimi hep beraber sağlayacağız, Siverek’e hizmette pozitif ayrımcılık yapıyoruz Siverek nüfus bakımından büyük bir ilçe. Büyükşehir Belediyesi olarak sahip olduğumuz iki sondaj makinemiz şu an Siverek’te çalışıyor, Allah’ın izniyle tüm sorunları aşacağız” dedi.

Güvenç Konuşmasının sonunda 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi partililerin bunun için daha çok çalışmalar gerektiğinin altını çizdi.

 

Daha sonra basına kapalı olarak 2 saat süren danışma meclisi toplantısının ardından hep birlikte ilçenin Cumhuriyet Caddesinde bulunan iftar yerinde Sivereklilerle birlikte iftar açtılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.