banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Siverek Gülpınar’la coştu

 Esnafları tek tek ziyaret eden ve karşılaştığı her gençle ayaküstü de olsa sohbet eden Gülpınar, her zaman hemşehrilerinin hizmetinde olacağını ve gençlere de çok önem verdiklerini söyledi.

4 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti
Siverek’te esnaf ziyareti sırasında özellikle gençlerin sevgi gösterileri ile kaşlaşan ve tek düşüncelerinin Allah rızası için insanlara hizmet etmek olduğunu belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, kendisine gösterilen teveccühe teşekkür edip; “4 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Bu süreçte inancımızdan taviz, duruşumuzdan ödün vermedik. Harama tenezzül etmedik. Emrolunduğumuz gibi dosdoğru olmaya gayret gösterdik. İlelebet doğruluğun, imanın ve hakkın tarafında, hainin, şerefsizin ve arzısın karşısında olacağız. Yüce Allah’a hamd olsun” dedi.

Çalışın, dik durun, dürüst olun
Her zaman gençlere çok önem verdiğini belirtilen Mehmet Kasım Gülpınar, “Hayatımız boyunca eğilmedik, bükülmedik. Dünyevi hiçbir nimete itibar etmedik. Duanın lezzetini ve bereketini her zaman halkla tattık. Allah’ın izniyle 4 yıl daha fazla kimsesizin kimsesi olacağız. Daha fazla fakirin, fukaranın derdine dermen olmaya çalışacağım. Çalışın, dik durun, dürüst olun. Kendinizi iyi yetiştirin. Emrolunduğunuz gibi dosdoğru olun. Önünüze ne kadar engel çıkarsa yılmayın, hiçbir iç ve dış mihraka boyun eğmeyin. Düşman uzağınızda da yakınınızda da olabilir, uyanık olun. İbadetinizi de hiçbir zaman aksatmayın ki ferasetiniz artsın. İstikbal Allah’ın izniyle sizlerledir. Son bir ricam olacak; Sigara içmeyin. Değerli Cumhurbaşkanımız da bu konu üzerinde duruyor. Özellikle gençler sigara içmesin, İstikbal imanlı gençlerimizndir inşallah. Emeğinizin karşılığını bu dünya da olmazsa bile öbür dünya da mutlak suretle alacaksınız. Ben bir kardeşiniz olarak emeğinizin karşılığını bu dünyada almanız için başımı taşın altına koyacağım, gövdemi siper edeceğim, bu gençler emeklerinin karşılığını alacak inşallah” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.