banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Şivan Perwer’in Babasından Güvenç’e hayırlı olsun ziyareti VİDEO

Şivan Perwer’in Babası Yunus Aygün, Ak Parti’yi ziyaret sebebinin Celalettin Güvenç’in Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığının hayırlı olması temennisi taşıdığını ifade ederek, Ak Parti’de hile hurdanın olmadığını, dolaysıyla tüm toplumun Ak Parti’ye bu yüzden sevgi duyulduğunu vurguladı. Daha sonra Ak parti İl Başkanı Eğilmez ve Büyükşehir Başkan adayı Güvenç’le sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Sohbetin ardından Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ise Yunus Aygün’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şivan Perwer’in Şanlıurfa’nın ve Türkiye’nin önemli sanatçılarından birisi olduğunu söyledi. Güvenç, “Yunus Amca Anadolu insanı olarak bizi tam manasıyla ifade etti. ‘Ak Parti’de hile, hurda yoktur; samimiyet var’ dedi. Kendisine uzun ömür diliyorum, Allah sağlık sıhhat versin” dedi.

Ak Parti’de Hile, Hurda Yoktur

Türkiye’de bahar havasının estiğini kaydeden Güvenç, 30-40 yıl önce toprağını terk etmek zorunda kalan insanların artık ülkesine döndüğünden bahsederek, “Devletiyle, milletiyle kucaklaşıyor. Allah bu bahar havasını devam ettirmeyi bizlere nasip eylesin. Halkımızın sağduyusuyla, desteğiyle bu barış ortamını elbette ilerleteceğiz. Bu barış ortamının bölgemize getirileri elbette önümüzdeki dönemde ortaya çıkacaktır. Hizmet sektörü, turizm ve sanayi gelişecek; çok şikâyet ettiğimiz yokluğu yoksulluğu ve işsizliği yeneceğiz. Bu işler sloganla olmaz. Bu işler çalışmayla, gönülleri kazanmakla olur, huzur ortamını devam ettirmekle olur. En büyük güvencemiz Yunus amca gibi Anadolu insanlarıdır. Ülkemizin ücra köşelerinde olduğu halde belki Türkçesi de sınırlı olduğu halde bizi izlemeleri, samimiyetimizi görmeleri; Ak kadrolarda hilenin hurdanı, sahtekârlığın olmadığını bilmeleri, haktan ve halktan yana olduğumuzu; halk için çalıştığımızı görmeleri, tüm insanları kucakladığımızı görmeleri bizim için en büyük mutluluğumuz ve gururumuz” dedi.

Son olarak Siverek’ten esen bu olumlu rüzgârla bir kez mutlu olduklarını dile getiren Güvenç, “İnşallah Şivan Perver’i de getirir, babasının elini öptürürüz. Diyarbakır’a geldiğinde kendisiyle telefonda görüştüm, davet ettim ama maalesef Barzani’nin davet protokolüne uymak zorunda olduğundan gelemeyeceğini belirtti. İnşallah görüşürüz güzel Urfa’mıza, Siverek’imize bir ziyaret gerçekleştiririz. Aile kabristanını ziyaret ettiririz. Bu güzelliklerde gençlerimiz moral bulmasına sebep olur” diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise iki günlük yoğun programın ardından bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirterek, büyük sanatçı Şivan Perwer’in babasıyla bir arada olmanın mutluluğunu ifade etti.

32 yıl sonra Diyarbakır’a gelen Şivan Perwer’in babası Yunus Aygün’ün Ak Parti’yi ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’i ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Eğilmez, “Başkan Adayımız Celalettin Güvenç’in ifade ettiği gibi yıllardır sanatçılarımız ülkesinden uzak, sıkıntılar içerisinde yaşadılar, vatan hasretiyle yaşadılar, kimisi Ahmet Kaya gibi vatan ve toprak hasretiyle yabancı ülkelerde vefat etti” dedi.

Ülkede Bahar Havası Devam Edecek

Ülkede bahar ve barış havasının olduğunu dile getiren Başkan Eğilmez, “ inşallah bu hava bu şekilde devam edecek. Bizim temennimiz bir an önce Şivan Perwer’in memleketine dönmesi, Şanlıurfa’ya dönmesi ve her zaman özlemini çektiği annesinin kabristanını ziyaret etmesidir. İnşallah inanıyoruz ki biz bunu gerçekleştireceğiz. Buraya gelmesi için her türlü çabayı Bakanımız Faruk Çelik ve Başkan Adayımız Celalettin Güvenç’le göstereceğiz. Daha önce sayın bakanımızla birlikte biz Yunus Amcanın evine ziyarete gitmiştik. İnşallah çok yakında büyük sanatçımız Şivan Perwer’inde Şanlıurfa’ya geldiği günleri göreceğiz” dedi.

 

Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), İlk Toplantısını Gerçekleştirdi.

Şivan Perwer’in Babası Yunus Aygün’le yapılan görüşmenin ardından Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) toplantısı yapıldı. Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, SKM Başkanlığına getirilen Av. Ahmet Düşünür ve SKM Üyeleri katıldı. Seçim çalışmalarının tek merkezden yürütülecek olan SKM Başkanı Av. Ahmet Düşünür çalışmalarla ilgili olarak toplantıda bilgi verdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.