banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

SİTE TOPLANTISI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ


Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Av. Nihat Çiftçi’nin her gittiği programda Karaköprü’lülerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanarak destek veriyorlar. Karaköprü, Karşıyaka mahallesinde bulunan kumru sitesinde AK Parti Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Adayı Vildan Gönüllü Çelik tarafından düzenlenen site toplantısı aşırı kalabalıktan cadde üzerinde yapılarak adeta mitinge dönüştü. Site toplantısına davet edilen Başkan Çiftçi, yüzlerce kişinin tezahüratı, alkışları arasında ilerleyen ve kendisini bekleyen büyük kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

BAŞKAN ÇİFTÇİ, “2009’DA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK”

Başkan Çiftçi, AK Partinin vizyonu ve düşüncesi tüm halkını kucaklamak, tüm Şanlıurfa’yı, Karaköprü’yü kucaklamaktır. Bizler bu ilke ile hareket ediyoruz. Biz 2009 seçimlerinde şu karşı alanda yaptığımız mitingde şunları söylemiştik Karaköprü’yü birlikte büyüteceğiz, sorunlarını ortadan kaldıracağız, her mahallemizin okulunu gerçekleştireceğiz dere ıslahını gerçekleştireceğiz her mahallemize semt pazarları yapacağız parklar yapacağız demiştik bugün o sözleri tutmanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Gecenin bu saatinde burada bekleyen hanım kardeşlerime, ağabeylerime, kardeşlerime teşekkür ediyorum Allah razı olsun, 30 Mart günü sandıkları patlatarak AK Partiyi çıkarmamız gerekiyor” dedi.

)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.