banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Sırrı Süreyya'dan İhsanoğlu esprisi

Sırrı Süreyya Önder'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Öyle bir aday buldunuz ki sosyal demokrat hanelere ateş düşürdünüz" diye esprisi yaptığı öğrenildi.

Cumhuriyet gazetesinden Utku Çakırözer'in bugün köşesine taşıdığı bilgiye göre; CHP ile MHP'nin Cumhurbaşkanlığı için önerdikleri Ekmeleddin İhsanoğlu isminin parti tabanında yarattığı tepkiyi anımsatan Sırrı Süreyya Önder, görüşmede Kılıçdaroğlu'na,"Öyle bir aday buldunuz ki sosyal demokrat hanelere ateş düşürdünüz. Bak Çölaşan çiftini (Erdoğan'a karşı İhsanoğlu'na oy verilebileceğini söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan ile eşi Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tansel Çölaşan'ı kastederek) neredeyse ayrılma noktasına getirdiniz! Hane yıkanın hanesi mamur (mutlu) olmaz ona göre" esprisi yapmış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.