banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Sırrı Sakık'ın oğlundan Peygambere hakaret
Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e “Kabile şefi”, Kur'an-ı Kerim'e “Muhammed'in sözü” diyen Radikal yazarı Hakkı Devrim'in ardından kutsal değerlere bir hakaret de BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Cenk Sakık'tan geldi.

HZ. ADEM'E KÜSTAH SÖZLER

Cenk Sakık, insanlığın atası ve ilk peygamber Hz. Adem ile Hz. Havva hakkında çirkin ifadeler kullandı. BDP'li vekilin oğlu, twitter hesabından “Zamanında Havva Adem'e tipim değilsin deseymiş tüm bunlar yaşanmıycaktı” mesajını geçti.

PKK kamplarında Zerdüşt ayininin yapıldığını ortaya koyan görüntülerin yankıları sürerken, Sakık'ın dini değerleri hedef alması dikkat çekti.

Babası ve kardeşi Heval Sakık gibi lüks bir hayat süren Cenk Sakık'ın diğer mesajları da gözlerden kaçmıyor.

“TANRI'NIN ÇALIŞMA TARZININ BU OLMADIĞINI ÖĞRENDİM”

Sakık'ın, ünlü mafya lideri Al Capone'nin “Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim” sözünü paylaşması da dikkat çekiyor.

TERÖRİSTE “ŞEHİT” DİYEN ARDA'YA ÖVGÜLER

Sakık'ın oğlunun, "Attığım golü Türkiye Cumhuriyeti'ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum" diyen, tepkiler üzerine de yanlış anlaşıldığını söyleyen futbolcu Arda Turan için geçtiği tweet de şöyle: “Helal olsun Arda Turan'a baksa da bir şey demiyorum.”

AĞZINI FENA BOZUYOR

“Emre'nin gelmişini geçmişini s...”

HEVAL SAKIK GİBİ ŞARAP TUTKUNU!

Cenk Sakık'ın kardeşi Heval Sakık gibi şarap tutkunu olduğu görülüyor: “Bayramda ‘ büyükler'' ziyaret edilmeli, mesela bi ‘70'lik ;) mutlu bayramlar dilerim hepinize.., Afiyet olsun valla bende Gencay'ı bekliyorum biz de viski içeceğiz bu aksam ;) bu arada kime anlatysn.”

Heval Sakık'ın facebook profilindeki fotoğraflar da herkesi şok etmişti. Kandırılıp dağa çıkarılan teröristler sefalet içerisindeyken, BDP'li vekilin oğlu, evdeki şarap koleksiyonundan bir şişe alıyordu. Sakık, raflarda dizili içki şişeleri ile beraber görülüyordu.

BÖYLE OLUR DEVRİMCİ SAKIK'IN MESAJI

“Hep kardeş olacak değiliz ya yasasın halkların sevgililiği!!!”

METRESİYLE TATİL YAPAN BENGİ YILDIZ'LA YARIŞIYOR!

Eline molotof ve bomba verilip eylem yaptırılan çocuklar hapislerde çürürken, Cenk Sakık, tatile çıkacağını duyuruyor: “Çeşme yolcusu.”

EĞLENCEDE BURNU KIRILDI

Bir grup arkadaşıyla bir barda eğlenen Cenk Sakık'la başka bir grup arasında kavga çıkmıştı. Kavgada Sakık'ın burnu kırılmıştı. Hastanede tedavi altına alınan Cenk Sakık, şikayetçi olmamıştı.

Habervaktim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.