banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Sinoplu kadınlardan Urfa'ya anlamlı gezi

Sinop’un Gerze İlçesinden 35 kadın, “Anneler Günü” dolayısıyla Şanlıurfa’ya gezi düzenlediler.

 

 Sinop’un Gerze İlçesi AK Parti Kadın Kolları tarafından  “Anneler Günü” etkinlikleri çerçevesinde Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Gaziantep’te gezi düzenlediler.

Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezen 35 kişilik Gerzeli kadınlar mutlu olduklarını belirttiler.

 

Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Sürücü ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Ilık’ın eşlik ettiği grup, Şanlıurfa’ya hayran kaldıklarını belirttiler.

 

Sinop’un Gerze İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu; “Her yıl Kadın Kolları olarak “Anneler Günü” dolayısıyla “gezi turları” düzenliyoruz. Bu yıl 8. cisini Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Gaziantep’te düzenledik. Henüz 8 mayıs gelmedi, ama biz bu yıl erken yapmak zorunda kaldık. Çünkü seçim sürecine giriyoruz. Gezimizi erken yapıp çalışmalar için Sinop’a döneceğiz. Bizde “durmak yok yola devam” diyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa’da yaşayanların çok şanslı olduklarını dile getiren Sevile Aksu; “Manevi ve tarihi yerleri ile Şanlıurfa müthiş bir şehir. Şehir merkezi, Eyüp Peygamber makamı ve Harran’ı gezdik. Doğrusu buruk olarak ayrılıyoruz. Şanlıurfa 1 güne, bir haftaya sığdırılacak kadar küçük değil. Ama seçimler de bizi bekliyor. Çalışmak için geri dönüyoruz” dedi.

 

Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Sürücü; “Balıklıgöl, Kapalı çarşı, bedesten, şehir turu, Eyüp Peygamber makamı ve Harran’ı gezdik. Harran’da Devlet Bakanı Faruk Çelik’i karşılayarak destek verdik. Bu tür etkinlikler ile teşkilatlar arası kaynaşmaya vesile oluyor. Sık sık bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Şanlıurfa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Ilık ise; Kadınların farklı şehirlere, kadınlar günü adıyla gezi düzenlemesi çok güzel. Gerzeli kadınlarla gezdik ve çok mutlu bir gün geçirdik” dedi.

 

Haber; Perihan Bozdağ / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.