banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Şıhanlıoğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Şanlıurfalılar Bağımsız Milletvekili adayı Av.Z.Fatih Şıhanlıoğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“Şanlıurfa ve Viranşehir’e hayırlı olacak”

– Bir süreden beri Mersin’de Hukuk Bürosu olan Av.Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, adaylık başvurusunu yapıp aile çevresinde büyüklerini ziyaret ettikten sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdürerek, son güne kadar durmadan çalışacağını, seçildikten sonra da hiç durmayacağını ve memleketi ve hemşehrileri için çalışacağını söyledi.

Av. Şıhanlıoğlu’na her gittiği yerde sevenleri, “Fatih Meclise” diyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar.

Hayırlı hizmetlere vesile olabilmek için aday olduğunu ve o günden beri aralıksız çalıştığını açıklayan Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı için seçim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfalılar, 12 Haziran seçimleri sonrasında artık kendilerini en iyi şekilde temsil edebilecek bir Vekilleri olacağını söylüyor.

Av.Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu’nun bağımsız olarak Milletvekili adaylığı için başvuru yapmasının ardından sıkı bir çalışma içersine girdiğini belirten Şıhanlıoğlu ailesi ve sevenleri, “12 Haziran seçimleri sonrasında sadece bizim değil Şanlıurfalı herkesin TBMM’de bizden bir Vekilimiz olacak. Zaten başarılı bir Avukat olan Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, vekilimiz olarak bizi en iyi şekilde temsil edecektir” dediler.

Sevenlerinin “Fatih Meclise” sloganları ile sürekli moral verdiği ve Şanlıurfa’mızın bütün ilçelerini TBMM’ne taşımak için Milletvekili adayı olduğunu belirten Avukat Z.Fatih Şıhanlıoğlu, “Öncelikle adaylığım Şanlıurfa’mıza, Viranşehir’imize hayırlı olsun. Sağolsunlar. Yağmurda, çamurda sevenlerim, hemşehrilerim benimle olduğu müddetçe Allah’ın izniyle Meclise yürüyeceğiz. Zaten amacımız hemşehrilerimize hizmet etmektir. Hizmetin yolu da seçilip TBMM’ne girmek ve iktidar hükümetini
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.