banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Şıhanlıoğlu; Allah'ın izniyle meclise gideceğim

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adayı Av.Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı bırakmıyor.

 

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde Şanlıurfa’dan bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıklayan Şeyhanlı aşiretinin sevilen simalarından, 2 dönem Viranşehir Belediye Başkanlığı yapmış merhum Muharrem Şıhanlıoğlu’nun oğlu, Şanlıurfa Milletvekillerinden merhum Fevzi Şıhanlıoğlu’nun yeğeni olan, Mersin BARO’sunun başarılı Avukatlarından Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında durmak bilmiyor.

 

Gece gündüz demeden çalışmalarını baba ocağı, doğduğu ve büyüdüğü Viranşehir ağırlıklı olmak üzere il genelinde aralıksız sürdüren Av.Zeynel Fatih Şıhanlıoğlu, Allah’ın izni, değerli hemşehrilerinin ve sevenlerinin de desteğiyle 13 Haziran sabahı Şanlıurfalıların adil ve hak arayan bir vekili olarak Ankara’ya Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ‘ne gireceğine inandığını söyledi.

 

Şıhanlıoğlu, atadan siyasetin içinde büyüdüğünü ve belli bir terbiye aldığını hatırlatarak, sevenlerinin ve büyüklerinin desteğini ve dualarını beklediğini söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.